Uutta kirjoitusta puskee tiuhaan tahtiin, näin alkuun on paljon "asiaa". Kirjoittelun tiheys tästä tasaantuu varmasti harvemmaksi ajan kanssa, mutta toivottavasti ei kokonaan lakkaa.

Oli pieniä vaikeuksia löytää alkoholittomia oluita paikallisessa Citymarketissa, alkoholillisia olisi helpompi ostaa. Onneksi kuitenkin valikoima oli varsin hyvä, kun oluet lopulta löytyivät. Matkaan tarttui jo mainitut Bavaria ja tumma Nikolai, mutta myös kolme muuta: Grolsch, Holsten ja Clausthaler. Näiden lisäksi otin vielä alkoholittoman Golden Cap Perryn, vähän kuin limpparin korvikkeeksi. Kovin halpaa alkoholittomat oluet eivät isoveljiinsä verrattuna ole, mutta mikäpä suomessa halpaa olisikaan.

Keksin myös samalla kevyesti arvostella alkoholittomia juomia blogissani sitä mukaa kun niitä tulee juotua. Jos vaan muistan. Näin muodostuu jonkinlainen käsitys valikoimasta ajan kanssa. Alkoholittomissa on se hyvä puoli, että erilaisia oluita voi maistella useitakin samalta istumalta ilman makuasistin turtumista humalan takia. Eiköhän sitä tule jo tänään yksi kokeiltua, seuraavassa viestissä sitten siitä lisää.