Koulusta kotiin ja iltaa suunnittelemaan. Tekeekö mieli ottaa illalla pari olutta? Kieltämättä vähän. Olen kuitenkin projektini kanssa tosissani, enkä voisi kuvitellakaan sitä vastaan tekeväni heti alkuun. Alkoholitonta olutta voisi kenties hakea varastoon muutaman tölkillisen. Sain suositukset tummasta Nikolaista ja Bavariasta, ainakin niitä täytyy kaupasta poimia. Nyt kun leffassa käyntikin siirtyy (perkeleen Michael Jackson on vallannut Tennarin ykkössalin, sinne kun olisi tarkoitus päästä) eikä tule jälkiolu(t/i)ta juotua baarissa, niin täytynee sitten maistella kotosalla.

Huomenna olisi Halloween-henkiset illanistujaiset. Vielä arveluttaa haluanko sinne lähteä, kun en niin paljoa ihmisiä sieltä tunne, olen käytännössä vain avecin roolissa. Siellä kuitenkin saisi maistella ihan luvan kanssa useampiakin 'holittomia juotavia, vaikkapa viiniäkin. Tämä tilanne selkiää kuitenkin huomenna.

Pääasia kuitenkin, että projekti tuntuu tosi hyvältä, vilpittömästi haluan olla selvinpäin, vaikka muutaman perjantaioluen maku houkuttaisikin. Hyvä fiilis asian suhteen.