Tuli eilen illalla maisteltua vielä toinen olut, Grolsch nimeltään. En tiedä johtuiko itse oluen huonoudesta vai mistä, mutta tämä tuttavuus ei antanut ollenkaan niin hyvää kuvaa itsestään kuin aiempi Holsten. Maku oli jotenkin väljähtänyt, erittäin makea ja kaikinpuolin laiska esitys. Makunautinto yleisesti ottaen vaihtelee hirveästi tilanteen mukaan, joten täytyy antaa Grolschille vielä toinen mahdollisuus myöhemmin.

Illemmalla olisi vuorossa jo mainitut Halloween-kekkerit. Baariin en aio sen jälkeen lähteä, mutta itse kotikemuissa voisin pyörähtää ja vaikka pari olutta maistella. Kohta ruoan kanssa voisi myöskin maistella jonkun uuden tuttavuuden, sen verran innostuin tästä kokeilemista.

Voisin alkaa arvostella oluita tylsästi tähdillä yhdestä viiteen niin, että täydet viisi tähteä tarkoittaa vastaavaa nautintoa kuin hyvät alkoholilliset oluet. Hölmöähän oluita on näin suppeasti arvioida, sillä eri tilanteisiin sopii erilaiset oluet eikä niitä voi keskenään edes kunnolla vertailla. Mutta kokeillaan silti.

  • Holsten ***
  • Grolsch **